NEVI INKOOPDAG 2019
Najaar 2019 (binnenkort meer informatie)

Deelnemersinformatie

 
Bezoekersprofiel
De vakdag voor inkopers, van starters tot leidinggevende binnen diverse sectoren. Persoonlijke ontwikkeling en het delen van insights aan de hand van relevante praktijkcases, te midden van andere inkopers die delen en inspireren. 
 
Deelnameprijs
Ben je lid van NEVI dan betaal je voor deze dag € 249. De prijs is inclusief koffie/thee/diverse dranken tijdens de pauzes, lunch, borrel met hapjes en exclusief btw.

Ben je geen NEVI-lid? Dan betaal je de prijs van € 399. Of je kunt zonder verdere kosten direct NEVI Professional Member worden. Een voordeel van € 194,21 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Kortingsacties
Elke volgende collega ontvangt 10% korting op deelname. Hoe werkt het? In de laatste stap van je inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan 5 collega's een unieke vouchercode per e-mail toe te sturen die recht geeft op 10% korting op dit event.

Factuur
De factuur ontvang je voor aanvang van het event. Deze dient binnen twee weken na ontvangst voldaan te zijn. Vergeet bij registratie niet een PO-nummer te vermelden als dit nodig is!

Annuleren/ naam wijzigen/ afmelden
Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van NEVI van toepassing. Tot 14 mei kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk/per e-mail). Bij annulering van 14 mei tot 4 juni is 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen drie weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht.

Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor tijdig contact op met NEVI Klant Contact Center: (088) 3300700 of info@nevi.nl.

Organisatie
NEVI is de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management. In oktober 2012 ontving NEVI als eerste opleider in inkoop wereldwijd de IFPSM Global Standard.

NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. We organiseren netwerkbijeenkomsten en congressen, we verzorgen vakopleidingen en trainingen en bieden maatwerk- /incompanytrajecten voor organisaties. Onder het Purspective label verzorgen wij ook internationaal trainingen en incompanies. Daarnaast ondersteunt NEVI leerstoelen en lectoren.

NEVI staat voor de professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving en is de norm voor elke organisatie die professioneel inkoopt. www.nevi.nl

Pers
NEVI verwelkomt vak- en overige journalisten graag. Neem voor bezoek, deelname of vragen over de inhoud en achtergrond van dit event contact op met NEVI. 

Contact
Voor meer informatie over aanmelding en registratie neem contact op met:
NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700 - E-mail info@nevi.nl

 

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new