NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Mercateo combineert de voordelen van een online B2B-marktplaats en een e-procurementplatform voor indirecte benodigdheden.

De marktplaats (www.mercateo.nl) maakt een branche-overkoepelend assortiment van miljoenen artikelen beschikbaar. Het aanbod van honderden leveranciers wordt hier samengevat tot slechts één crediteur en één contact: Mercateo. Nog meer efficiëntie wordt bereikt doordat Mercateo eenvoudig aan elk ERP- of SRM-systeem gekoppeld kan worden. Zo kunnen alle bestelgegevens elektronisch naar het systeem van de klant worden overgezet. Dit betekent minder papierrompslomp en administratieve lasten en meer proceszekerheid.

De technologie van de marktplaats werkt parallel ook als neutraal procurementplatform. Het faciliteert het meebrengen van eigen raamcontractleveranciers, de hosting van klantspecifieke raamcontractcatalogi en de implementatie van klantspecifieke artikelkenmerken.

Ten slotte maken unieke inkoopfunctionaliteiten, waaronder de catalogus-overkoepelende zoekfunctie, de duplicatenmatching en de winkelwagenoptimalisatie Mercateo tot hét inkoopplatform voor de zakelijke markt.

http://www.mercateo.nl/

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new