NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

PIMM Solutions

Via een zakelijke webshop levert Pimm® cadeaubonnen, bloemen, taarten, wijn, wenskaarten, lunches, geboortecadeaus en themageschenken. Al deze producten zijn opgenomen in de e-catalogus. Deze producten worden geleverd vanuit méér dan 3.500 lokale en centrale leveranciers. U heeft de keuze tussen producten met of zonder logo. Naast de producten die via de webshop of de e-catalogus worden geleverd, levert Pimm® een aantal verjaardag- en jubileumservicediensten.

Pimm® is gespecialiseerd in het helpen van organisaties om kosten te besparen, door inkopen van deze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken te centraliseren. Dit zorgt voor een vermindering van het aantal crediteuren, declaraties en facturen en een verhoging van het gebruiksgemak voor bestellers. Tezamen levert dit u een verlaging van uw TCO.

De e-catalogus kan op diverse manieren in uw P2P-systeem worden geïntegreerd. Heeft u geen P2P-systeem? In dat geval kan de Pimm® webshop als stand alone webshop worden gebruikt. Het gebruik van Pimm® levert u legio voordelen, te weten:

 • Minder leveranciers, facturen & declaraties

  En een groot assortiment kwaliteitsproducten van meer dan 3.500 leveranciers en de beste SLA’s op het gebied van levering, prijs en overige inkoopvoorwaarden.

 • Werkkostenregeling & rapportages

  Pimm® levert gedegen rapportages voor een optimale handhaving van de WKR-regels en -richtlijnen. Alle uitgaven aangaande personeelsgeschenken heeft u hierdoor in één rapportage.

 • Personeels- & relatiegeschenken

  Taarten, bloemen, cadeaubonnen, wijn, wenskaarten, geboortecadeaus en relatiegeschenken met óf zonder logo. Alle producten samen in één zakelijke bestelomgeving.

 • P2P OCI integraties

  Pimm Solutions heeft veel ervaring met integraties van de e-catalogus in diverse P2P-pakketten zoals Tblox, Hubwoo, E-Size, Basware, Inconto, ProActis, GHX & Certipost.

www.pimmsolutions.nl/

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new