NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Qando partner van Zycus

Qando helpt organisaties om beter te presteren en te excelleren. Hierbij concentreren wij ons op de inkoopfunctie en –organisatie. Passie voor het inkoopvak is de kern van ons bestaan. Onze naam staat voor ‘Quality ‘ and Originality (O), waarbij de praktische invulling in de praktijk centraal staat (“Can do” mentaliteit)

Van idee tot en met detail implementatie, leveren we tastbare en blijvende resultaten. Dit doen we met een schat aan ervaring binnen diverse bedrijfstakken en sectoren, zoals financiële dienstverlening, chemische- en maakindustrie, overheid, gezondheidszorg, energie- en nutssector.

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers analyseren we de huidige situatie en brengen we het verbeterpotentieel in kaart. Vervolgens ontwikkelen we verbeterplannen en innovatieve oplossingen, vaak met inzet van moderne inkoopsoftware. Natuurlijk blijven we vervolgens aan boord om garant te staan voor een succesvolle implementatie van ons advies. Zo realiseren we veranderingen die breed gedragen worden en daarmee extra krachtig zijn.

Professionals met passie voor het inkoopvak. De professionals van Qando kenmerken zich door kwaliteit en originaliteit. Toptalenten op het gebied van zowel vakkennis als persoonlijke vaardigheden en drive. Onze adviseurs combineren objectiviteit met betrokkenheid; resultaatgerichtheid met een nauwe samenwerking met de klant. Onze kennis en ervaring stelt ons bovendien in staat om binnen organisaties de benodigde creativiteit en energie te mobiliseren voor positieve verandering.

Qando is de officiële implementatie-partner in Europa;. Zycus is al meer dan tien jaar ’s werelds meest vertrouwde leider op het gebied van Spend Analyse software. In de loop der jaren is deze software verder doorontwikkeld tot een complete suite. Geleid door de passie om inkoop ‘business value’ te laten leveren en met behulp van toonaangevende innovaties heeft Zycus nu een volwaardige Sourcing Software Suite.

Deze Procurement Performance Solutions Suite bestaat uit de volgende modules:

  • Spend Analyse
  • Strategic Sourcing
  • Contract Management
  • Supplier Management
  • Financial Savings Management
  • Procure 2 Pay Management

Bij Zycus werken meer dan 600 medewerkers wereldwijd. Met meer dan 200 implementaties bij de Global Top 1000 bedrijven is het mogelijk om bewezen praktijkervaringen te gebruiken om de software steeds verder te verbeteren. Deze best practices, die bewezen hebben ‘business value’ op te leveren, worden ingebed in functionaliteiten in de software en zorgen ervoor dat inkoopteams over krachtige tooling beschikken. Het maakt niet uit welke inkoopvolwassenheid je afdeling heeft. Met deze software zul je continu in staat zijn om de prestaties van inkoop en je bedrijf te verbeteren.

Kenmerkend voor Zycus software is grote gebruiksgemak en de state-of-the art technologie die in diverse patenten is vastgelegd.

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new