NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Dagvoorzitter: Tom Vroemen

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter: Tom Vroemen

 

Als pionier van de nieuwe economie word ik vaak als spreker gevraagd. Ik vind het leuk om op basis van eigen ervaringen en talloze echte cases te laten zien hoe de wereld verandert omdat tegenwoordig gewoon alles kan!

Congressen gaan echter niet alleen over de mensen op het podium, maar vooral over het publiek. Scherpe meningen en eigen ervaringen uit de zaal verdienen de aandacht op het juiste moment en de juiste manier. Ik vind het belangrijk dat actie en reactie op alle deelnemers van toepassing is, want congressen om bij te slapen zijn er al genoeg. Mede daarom hebben we bijvoorbeeld ook BuzzMaster gemaakt.
 
In 2010 werd ik medeoprichter van CrowdAboutNow. Als eerste echte crowdfundingbedrijf ontvingen we wekelijks tientallen ondernemers die hun plannen kwamen pitchen. We werden de helden van het MKB doordat we een nieuwe kapitaalbron boden naast de banken. We knokten tegen de gevestigde orde en we gaven de macht van de bank in de handen van iedereen.

In 2010 won ik met mijn team de Gouden impuls, een grote ondernemersprijs
In 2013 werd ik bij het genootschap van eventmanagers als nr. 1 upcoming speaker aangewezen
In 2014 stond ik in de Trouw Duurzame 100

Al die innovators brachten bevlogenheid en energie met zich mee, maar ook veel waanzin. Wat bleek? Vernieuwen heeft eigenlijk maar heel weinig met geld en middelen te maken, maar met name met focus en daadkracht. De meeste innovators werken zich uit de naad met de bijzaken: ze zoeken geld, tijd en dienstverleners om hun plan uit te voeren en als ze ze vinden wordt breed uitgemeten als aankomend succes. Door de jacht naar middelen komt echter niemand meer toe aan het eigenlijke product, en dat terwijl ze allang klaar hadden kunnen zijn! Waarom werden de bijzaken zo befaamd? Dit moet anders: Wat zou er gebeuren als we ons weer op de hoofdzaken zouden richten?

Keynote speaker at:

  • Start plenaire programma met de dagvoorzitter Tom Vroemen

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new