NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Rob Martens

Supply Chain Management Consultant

Rob Martens

Rob Martens heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van strategie ontwikkelen en uitvoeren, inkoop en supply chain management, materiaalbeheer, budgettering, leveranciersontwikkeling, kostenbeheersing en commerciƫle activiteiten uitgevoerd in China, Noorwegen, Singapore, Zuid-Korea, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft veel ervaring opgedaan met complexe onderhandelingen, leverancierspartnerschappen, kostenbesparingen en kwaliteitsverbeteringen alsmede met het vaststellen van het juiste kostenniveau, ontwikkelen van bedrijfsprocessen om de gestelde doelen te bereiken.

Rob heeft een graad in bedrijfskunde (MBA) van Keele University in Engeland, een Master in Procurement van de University of South-Wales, NEVI 1, 2 en ISFAH. Rob is een Fellow van het Chartered Institute of Procurement and Supply (FCIPS), lid van het Institute of Supply Management (ISM) en NEVI. Hij is ook een gecertificeerde six-sigma greenbelt.

Wanneer Rob activiteiten analyseert kijkt hij niet alleen naar het gewenste einddoel maar neemt de hele situatie in ogenschouw, zodat het nieuwe proces voor alle afdelingen een verbetering is. Hij levert werkelijke en blijvende verbeteringen op het gebied van inkoop en supply chain management (voormalig leidinggevende).

Workshops

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new