NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Achraf Talhaoui en Patrick van Osta

Adviesbureau Qando en Zycus

Achraf Talhaoui en Patrick van Osta

Achraf Talhaoui van adviesbureau Qando en Patrick van Osta van Zycus presenteren de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van inkoopsoftware en de resultaten die klanten hebben bereikt met de inzet van deze software.

In 2013 begon Qando met onderzoek naar de adoptie en het gebruik van inkoopsoftware in Nederland. Uit het eerste onderzoek zijn interessante inzichten en opvallende resultaten naar voren gekomen. Organisaties die beter gebruikmaken van de mogelijkheden die inkoopsoftware hen biedt, laten aanzienlijk betere prestaties zien als het gaat om spend under management en uitnutting van contracten, en maken meer gebruik van de total cost of ownership-methodiek bij inkoop.

 

Zycus Source to Pay software levert sinds 1998 inkoopsoftware en mag inmiddels 20% van de Global Fortune 500 bedrijven wereldwijd tot haar klantenkring rekenen. De software wordt niet alleen geroemd door enthousiaste klanten als Coca-Cola, 3M, Texas Instruments en GE, maar ook door onafhankelijke analisten als Gartner en Forrester.

Workshops

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new