NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Marcel van Oirschot

Commercial Director van Fox-IT; Wereldmarktleider in Cybersecurity

Marcel van Oirschot

Marcel is Commercial Director van Fox-IT. Hij is verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf – voor alle producten en diensten – zowel in Nederland als internationaal. Daarnaast vallen ook het opstellen van de commerciële strategie en bijbehorende plannen voor de lange termijn onder zijn verantwoordelijkheid. Zijn grote uitdaging is het internationaal op de kaart zetten van Fox-IT, met als doel verder te groeien, het leveren van schaalbare securityoplossingen zal daarin een belangrijke rol spelen.

Marcel heeft meer dan twintig jaar ervaring opgedaan in commerciële, leidinggevende functies bij grote internationale softwarebedrijven. Zijn specialiteiten zijn het formeren en enthousiasmeren van teams, teambuilding en het selecteren van de juiste mensen die passen bij de strategie.

Marcel heeft Commerciële Techniek gestudeerd aan de Hogeschool van Eindhoven. In zijn vrije tijd doet hij graag aan sport en verricht hij graag sportieve inspanningen om geld bijeen te brengen voor goede doelen, bijvoorbeeld Alpe d’Huzes.

Keynote speaker at:

  • Keynote Cybersecurity

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new