NEVI INKOOPDAG 2017
Donderdag 22 juni 2017, Vergadercentrum het NBC in Nieuwegein

Wie bepaalt hoe circulair je gaat inkopen? Inkoop, leverancier of de gebruiker?

Liander heeft in samenwerking met Kiwa Technology, AVK Plastics en AVK Nederland BV de format voor het Grondstofpaspoort ontwikkeld. Volgens Hendrik van Zantvoort, Programmamanager Maatschappelijk Verantwoord Inkopen “stuurt Liander naar een inkoopproces van producten die gerecycled materiaal bevatten, recyclebaar zijn en waar de herkomst van de grondstoffen bekend is.”

De focus van inkoop verandert. Van prijsknijpen verschuift dit naar het creëren van meerwaarde voor de business en manieren om beter samen te werken met leveranciers. Als je niet meegaat met je tijd dan loop je kansen mis. Hoe zorg je ervoor dat circulair inkopen een structurele plek in inkoopbeleid krijgt van publieke en private inkopers èn gedragen wordt door de gebruikers?

Deze workshop over het ontwikkelde format van het Grondstofpaspoort door marktleiders Liander en AVK Nederland BV schetst de voorwaarden waarbinnen partijen stappen kunnen zetten om circulair inkopen in de praktijk te brengen en geeft aan waar de uitdagingen liggen.

Tijdens deze sessie delen we opgedane kennis en praktijkervaring belicht vanuit verschillende perspectieven zoals fabrikant en leverancier AVK Nederland en inkoop Liander.

Daarnaast komen o.a. vragen aan de orde zoals; ga je wachten op de markt of neem je zelf initiatief, welke route neem je, wat is het uitgangspunt van de aanbestedende dienst en wordt het Grondstofpaspoort een selectie- of gunningseis. Wij gaan graag met u in discussie.

Spreker(s)

Hendrik van Zantvoort

Hendrik van Zantvoort »

Programma Manager Maatschappelijk Verantwoord Inkopen
Albert Dokter

Albert Dokter »

Manager Sales AVK nederland BV
Sandra Bonestroo

Sandra Bonestroo »

Marketing Manager AVK Nederland BV

« Ga terug naar de lijst

Praat mee

NEVI - Klant Contact Center: 088-3300700
E-mail: info@nevi.nl

Powered By:
Logo NBC
logo deail
NW_bouwens_logo
Logo Yacht vierkant
logo-WTP white-no-text
Lakran
Mercateo
KPMG logo
200px_logo Qando new